Gdańsk 19.12.2018r.
ZESTAWIENIE ZBIORCZE OFERT ZE STRESZCZENIEM I PORÓWNANIEM OFERT W PODZIALE NA PAKIETY
Pakiet nr 1 - PIECZYWO
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
3. |
Piekarnia-Cukiernia Eugeniusz Lipiński, ul. Słowackiego 53 ,80-257 Gdańsk |
43 510,00 |
45 930,00 |
100 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Pakiet nr 2-JAJA
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
9.
|
Firma MARIT ul. Jana Karwasza 19, 84-107 Starzyński Dwór |
4 500,00 |
4 725,00 |
100 |
5. |
P.H. CZACHOROWSKI ,ul. Czaple 23, 80-298 Gdańsk |
6 750,00 |
7 087,50 |
67 |
7. |
PHU UNIT ul. Kielnieńska 167, 80-299 Gdańsk |
5 700,00 |
5 985,00 |
79 |
11. |
FHU STEMAR Wiesław Srok ul. Żarnowiecka 5, 84-100 Puck |
5 250,00 |
5 512,50 |
86 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Pakiet nr 3-ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SYPKIE
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
4. |
Hurt. Art.spoż. AGAWA ul. Chmieleńska 61, 83-300 Kartuzy |
56 226,80 |
61 375,25 |
100 |
9. |
Firma MARIT ul. Jana Karwasza 19, 84-107 Starzyński Dwór |
57 221,70 |
62 464,40 |
98 |
11.
|
FHU STEMAR Wiesław Srok ul. Żarnowiecka 5, 84-100 Puck |
59 423,50 |
64 816,23 |
95 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Pakiet nr 4-SOKI, NAPOJE ,WODA
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
4. |
Hurt. Art.spoż. AGAWA ul. Chmieleńska 61, 83-300 Kartuzy |
42 930,00 |
46 521,90 |
100 |
9. |
Firma MARIT ul. Jana Karwasza 19, 84-107 Starzyński Dwór |
42 720,00 |
46 587,60 |
99 |
11. |
FHU STEMAR Wiesław Srok ul. Żarnowiecka 5, 84-100 Puck |
45 150,00 |
49 207,50 |
95 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Pakiet nr 5-MIĘSO WOŁOWE, WIEPRZOWE
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
6. |
MAS-DROB ul. Pucka 28,81-036 Gdynia |
48 822,00 |
51 263,10 |
100 |
1. |
EL-HURT ul. Kochanowskiego 11,82-300 Elbląg |
48 870,00 |
51 313,50 |
99 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Pakiet nr 6-DRÓB I PODROBY
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
6. |
MAS-DROB ul. Pucka 28,81-036 Gdynia |
24 713,00 |
25 948,65 |
100 |
1. |
EL-HURT ul. Kochanowskiego 11,82-300 Elbląg |
25 015,00 |
26 265,75 |
99 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Pakiet nr 7-RYBY I PRZETWORY RYBNE
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
2. |
PH ,,KORYB” ul. Zamkowa 20, 84-100 Puck |
40 050,00 |
42 052,50 |
100 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Pakiet nr 8-MROŻONKI
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
8. |
COOL ul. Wybickiego 23, 83-050 Lublewo |
23 959,50 |
25 157,49 |
100 |
12. |
IGLOTEX ul. Polska 20, 81-339 Gdynia |
27 644,40 |
29 026,62 |
87 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Pakiet nr 9-WĘDLINY, WIEPRZOWE, WOŁOWE, DROBIOWE
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
1. |
EL-HURT ul. Kochanowskiego 11,82-300 Elbląg |
51 441,20 |
54 013,27 |
100 |
6. |
MAS-DROB ul. Pucka 28,81-036 Gdynia |
59 695,50 |
62 680,28 |
86 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Pakiet nr 10-OWOCE, WARZYWA, PRZETWORY
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
11 |
FHU STEMAR Wiesław Srok ul. Żarnowiecka 5, 84-100 Puck |
77 043,00 |
81 741,72 |
100 |
9. |
Firma MARIT ul. Jana Karwasza 19, 84-107 Starzyński Dwór |
81 232,00 |
86 163,57 |
95 |
13. |
Handel Hurt. Art.Rolno-spoż.,,APENA” ul. Polna 6 , 83-032 Pszczółki Skowarcz |
78 738,00 |
83 719,35 |
98 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Pakiet nr 11-PRODUKTY MLECZARSKIE
Nazwy wykonawców, którzy złożyli oferty wraz ze streszczeniem oceny i porównaniem ofert.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena netto (zł) |
Cena brutto (zł) |
Liczba pkt. |
9
|
Firma MARIT ul. Jana Karwasza 19, 84-107 Starzyński Dwór |
101 839,00 |
107 259,75 |
100 |
4 |
Hurt. Art.spoż. AGAWA ul. Chmieleńska 61, 83-300 Kartuzy |
113 933,00 |
119 713,65 |
90 |
11 |
FHU STEMAR Wiesław Srok ul. Żarnowiecka 5, 84-100 Puck |
108 625,00 |
114 332,25 |
94 |
1 |
EL-HURT ul. Kochanowskiego 11,82-300 Elbląg |
102 872,00 |
108 344,40 |
99 |
10 |
PHU DANMILK ul. Czyżewskiego 5/2a, 80-336 Gdańsk |
114 341,50 |
120 448,58 |
89 |
Jedynym kryterium była cena –100%. Wszystkie oferty były kompletne i zgodne z zamówieniem, a wykonawcy nie podlegali wykluczeniu z postępowania, żadna oferta nie została odrzucona.
Zestawienie sporządziła: Justyna Pałys
Załączniki:
1.Lista wysłanych zapytań o cenę
- Lista otrzymanych zapytań o cenę
Podpisy członków Komisji :
Przewodnicząca – Iwona Wirkus-Romanowska
Członek- Justyna Pałys
Członek- Joanna Cielecka
Członek- Diana Steller
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ZAPROSZENIE DO ZŁOŻENIA OFERTY NA ARTYKUŁY ŻYWNOŚCIOWE
na potrzeby kuchni internatu przy Zespole Szkół Kreowania Wizerunku
Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 35( dawniej ul. Dąbrowszczaków 35), 80-364 Gdańsk
ZAPYTANIE O CENĘ
ZAMAWIAJĄCY :
Dyrektor Zespołu Szkół Kreowania Wizerunku,
Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 35
80-364 Gdańsk
NIP: 584-10-36-536
tel. (0-58) 553-05-15, fax.(0-58) 553-28-92
adres strony: zskw.edu.gdansk.pl
1. Przedmiot zamówienia - zakup artykułów żywnościowych na potrzeby kuchni internatu przy Zespole Szkół Kreowania Wizerunku, ul. Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 35, 80-364 Gdańsk
( szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia zawiera załącznik ofertowy dla poszczególnych pakietów)
2. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych i na innym formularzu jak załączony. Wartość szacunkowa złożonej oferty nie może przekroczyć równowartości kwoty 30.000 euro wyrażonej w złotych (tj. 129 351,00 zł netto), dla poszczególnych grup towarowych.
3. Wymagany termin realizacji zamówienia : 01.01.2019r.-31.12.2019r.
4. Dostawca poniesie wszelkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty.
5. Przy wyborze oferty Zamawiający będzie kierował się kryterium najniższej ceny brutto, oraz koniecznością dostawy do siedziby zamawiającego. Dostawy odbywać się będą sukcesywnie , w zależności od potrzeb zamawiającego w godz. 06.00-11.00 od pon.- pt.
6. Oferta winna być napisana w języku polskim, trwałą i czytelną techniką, wypełniona i parafowana w całości z pieczęcią firmową oraz podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania firmy.
7. Termin składania ofert upływa dnia 18.12.2018 r. do godz.12.00, miejsce złożenia sekretariat Zespołu Szkół Kreowania Wizerunku, ul. Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 35, 80-364 Gdańsk.
Oferta powinna być złożona w zaklejonej kopercie, opatrzona napisem:
„OFERTA CENOWA na dostawę artykułów żywnościowych do kuchni internatu ZSKW”.
Rozpatrzenie ofert nastąpi w dniu 19.12.2018r.
8. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta odpowiada zasadom określonym w niniejszym zapytaniu oraz zostanie uznana za najkorzystniejszą.
9. Zamawiający powiadomi wszystkich Wykonawców o wyniku postępowania.
W zawiadomieniu wysłanym do Wykonawcy, którego oferta została wybrana Zamawiający określi termin i miejsce zawarcia umowy. Wzór umowy dostępny będzie do wglądu oferentów w sekretariacie szkoły oraz na stronie zskw.edu.gdansk.pl.
Zamawiający: Zespół Szkół Kreowania Wizerunku
- UMOWA -WZÓR.pdf
- OŚWIADCZENIE o VAT- DZIAŁ. GOSP.kontrahenci.pdf
- OŚWIADCZENIE o VAT- SPÓLKA,FIRMA kontrahenci.pdf
- ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SYPKIE-załącznik.pdf
- DRÓB I PODROBY - załącznik.pdf
- JAJA - załącznik.pdf
- MIĘSO WOŁOWE I WIEPRZOWE- załacznik.pdf
- MROŻONKI - załącznik.pdf
- OWOCE, WARZYWA I PRZETWORY - załącznik.pdf
- PIECZYWO - załącznik.pdf
- PRODUKTY MLECZARSKIE - załącznik.pdf
- RYBY I PRZETWORY RYBNE - załącznik.pdf
- SOKI, NAPOJE, WODA - załącznik.pdf
- WĘDLINY - załącznik.pdf
- Informacje dla Wykonawców.pdf